Gæstesejlere
Gæstesejlere kan benytte alle pladser i havnen, afmærket med et grønt ledigt-skilt. Toilet og bad står til rådighed hele døgnet. Døren til klubhusets opholdsstue og køkken er aflåst om natten. Vand og el-stik findes på alle broer. I klubhuset findes WiFi , hvis du vil på Internettet.

Frihavnsordningen
For medlemmer af Frihavnsordningen (synligt frihavnsmærke) er de tre første, sammenhængende døgn gratis, dog med betaling af el- og miljøafgift.

Gæstesejlere kan tillige, mod forudbetaling, leje en plads for en måned.

September 2017 - stadig gæstende autocampere.

Autocampere
Pladsen for autocampere findes ud for A-broen, inderste bro. Pladsen er åben i sejlsæsonen.
Prisen pr. overnatning pr. autocamper er oplyst ved betalingssøjlen på klubhusets nordside og er inklusiv vand, el og bad. Betaling foretages i de kuverter, som forefindes i betalingssøjlen.Toiletter og bad findes i klubhuset. Autocamper-toiletter må IKKE tømmes i Toreby Sejlklub.

På mijøstationen på sydsiden af vinterpladserne kan gæstesejlere og gæster i autocampere aflevere affald i containeren.

Klubhuset er åbent for gæstesejlere og autocampere.

Grill og øvrige faciliteter står til vore gæsters rådighed.