Affald

Genbrugsstationen ved slæbestedet kan bruges af gæstesejlere og gæster i autocampere. Her afleveres skibsaffald (småt brændbart), plast-affald samt øl- sodavands- og konservesdåser. De opstillede affaldsstativer skal benyttes af alle besøgende til almindeligt affald.

Miljøstøvsuger

Miljøstøvsugeren i Toreby Sejlklub skal benyttes ved slibning af bunden. Støvsugeren er en Ronda 400 miljøstøvsuger og Festool sliber, som er gratis at benytte ved afslibning af malinger i sejlklubben. Man betaler kun for sandpapir og slibejern til dagsprisen.
Booking, udlevering, vejledning og afregning hos Jørn Christensen, tlf. 24663548, mail ”siku63@live.com”. I klubhuset ligger en kalender, hvor man også kan se, hvilke dage den er ledig og kan reserveres.

Ronda 400 støvsugeren er meget miljøvenlig. Motor: 1200 W, 230 V. Effekt ved mundstykke, max 353 W. Suger max 60 liter/sek eller 216 kubikmeter luft i timen. Vægt: 27 kg. Tank: 25 liter.