Medlemssiden

Som aktivt medlem af Toreby Sejlklub kan du logge ind på medlemssiden med brugernavn og password. Du kan få oplysningerne hos formanden, Jan Krastrup eller næstformanden, Hans Lund.

Medlemssiden indeholder links til referater og bestyrelsesberetninger fra de to seneste år. Ældre referater findes på Toreby Sejlklubs gamle hjemmeside, der fungerer som arkiv.

Som medlem kan du låne klubbens miljøstøvsuger, når din båd skal slibes i bunden.

Bundrensningsudstyr

Miljøstøvsugeren i Toreby Sejlklub skal benyttes ved slibning af bunden. Støvsugeren er en Ronda 400 miljøstøvsuger og Festool sliber, som er gratis at benytte ved afslibning af malinger i sejlklubben. Man betaler kun for sandpapir og slibejern til dagsprisen.
Booking, udlevering, vejledning og afregning hos Tonny Cranø, Tlf. 54 86 22 01/40 10 94 84. I klubhuset ligger en kalender, hvor man også kan se, hvilke dage den er ledig og kan reserveres.

Ronda 400 støvsugeren er meget miljøvenlig. Motor: 1200 W, 230 V. Effekt ved mundstykke, max 353 W. Suger max 60 liter/sek eller 216 kubikmeter luft i timen. Vægt: 27 kg. Tank: 25 liter.