Reglement for leje af Toreby Sejlklubs klubhus

Lejeaftalen indgås med klubhusformanden på vegne af bestyrelsen.

Udlejningstidspunkter

Klubhuset udlejes hele året, men gæstesejlere og besøgende i autocampere skal under arrangementet have adgang til toilet- og baderum samt mulighed for at benytte den udvendige grill og de opsatte borde og bænke. Hoveddøren til klubhuset må derfor ikke aflåses i perioden fra den 1. april til den 1. november.
Klubbens egne arrangementer har altid førsteprioritet.
Der kan disponeres over huset hele den pågældende dag, samt evt. fra kl. 1800 dagen før arrangementet for borddækning mm.
Lokalerne skal afleveres i ryddet og rengjort stand den efterfølgende dag senest kl. 1000. Såfremt duge og viskestykker mv., der forefindes i klubhuset har været benyttet under arrangementet, skal dette snarest muligt efter lejemålets ophør være leveret tilbage i rengjort stand. Lejer skal selv medbringe stanniol, køkkenrulle, servietter og lign.

Hvem kan leje

Klubhuset kan kun lejes af aktive medlemmer, der i mindst et år har været medlem af Toreby Sejlklub.

Lejeformål

Klubhuset udlejes kun til fester/arrangementer, der afholdes af medlemmet eller dennes nærmeste familie.
Medlemmet skal selv deltage og være til stede under hele arrangementer, og medlemmet har det fulde ansvar over eventuelle skader på hus og inventar.

Praktiske oplysninger

I perioden fra den 1. april til den 1. november henvises gæster, der deltager i et arrangement i klubhuset, til at henstille deres køretøjer udenfor de områder, der er forbeholdt autocampere, ligesom parkering ikke må ske på et sådan sted, at til- og frakørsel til slæbestedet vanskeliggøres.

Lejegebyr

Leje af klubhuset udgør p.t. 1.000 kr. pr. gang inklusiv lys, varme samt brug af service.

Beløbet skal være betalt senest dagen før lejemålets start.

Betaling kan evt. ske ved indbetaling på klubbens konto i Lollands Bank reg. nr. 6520 kontonummer 0004069802.

Henvendelse vedr. leje af klubhuset til: Hans Lund.
Mobil: 24 21 11 46.
E-mail: hans.lund09g.mail.com