Gæster

I båd eller autocamper


Gæstepladser
Gæstesejlere kan benytte alle pladser i havnen, afmærket med et grønt ledigt-skilt. Toilet og bad står til rådighed hele døgnet. Døren til klubhusets opholdsstue og køkken er aflåst om natten. Vand og el-stik findes på alle broer.
Gæstesejlere betaler 120 kr. pr. døgn.
For medlemmer af Frihavsordningen (synligt frihavnsmærke) er de tre første, sammenhængende døgn gratis, dog med betaling af el- og miljøafgift på 25 kroner.
Gæstesejlere kan tillige, mod forudbetaling, leje en plads for en længere periode, efter aftale.
Vi er medlem af frihavnsordningen.

Toreby Sejlklubs autocamper-plads
Pladsen er åben i sejlersæsonen.
Campingophold er ikke tilladt på denne plads.
Prisen for overnatning pr. autocamper er oplyst ved betalingssøjlen på klubhusets nordside og er inklusiv vand, el og bad. Betaling foretages i de kuverter, som forefindes i betalingssøjlen.
Toiletter og bad findes i klubhuset. Autocamper-toiletter kan tømmes i udslagskumme.
Grill og øvrige faciliteter står til vore gæsters rådighed. 

Nykøbing Falster

Byen ligger smukt ned til Guldborg Sund, som skaber en helt særlig stemning. Det meste er inden for gåafstand, så du kan opleve byens centrum, der er præget af blandingen mellem klassisk købstadsarkitektur og moderne bygninger.
Middelaldercentret ligger i udkanten af byen på Lolland-siden. Her finder du også Toreby Sejlklub. På Falstersiden nordligt i havnen holder Sejlforeningen "Vikingen" til sammen med Sejl og Bådklubben "Guldborgsund". Syd for Frederik IX Bro ligger Lergravens Sejl og Fiskeriklub.

Mobirise

Her finder du os

Web: Palle Tørnqvist

© 2025 Mobirise - All Rights Reserved