Optagninger og søsætninger

En gang om foråret og to gange om efteråret

2020 og 2021

Søsætning af bådene finder sted 17. og 18. april 2021.
Flere medlemmer har meddelt, at de selv vil stå for søsætningen i 2021, idet de ønsker at få søsat deres båd tidligere, end den planlagte fælles søsætning.
De medlemmer, der ønsker dette, skal snarest – og senest den 15. september 2020 give bestyrelsen meddelelse herom, således at de pågældende både bliver placeret et sted på land, hvor de kan løftes ud, uden at andre både skal flyttes.
Jan Krastrup.

Anden optagning af bådene i 2020 finder sted 24. og 25. oktober.
Tidspunkter for 2. optagning - pdf
Fra klokken otte om morgenen har Festudvalget kaffe og morgenbrød parat i klubhuset til en overkommelig pris. Stubbekøbing Maskinværksteds kørende kran hejser bådene  op ved mastekranen og afleverer dem på ejernes vinterstativer.
Bemærk i den forbindelse, at både, der ligger i vandet i Toreby Sejlklub tidsrummet fra den 15. november til den 1. april skal være kaskoforsikrede, og at de fleste kaskoforsikringer kun dækker skader på både, der står på land i dette tidsrum.

Samtidig gøres der opmærksom på, at alle stativer og vogne skal være forsynet med mindst bådens navn. Ligeledes skal master, der henstår i masteskuret, også være forsynet med bådens navn og evt. telefonnummer.
Den fælles søsætning i 2021 forventes at blive weekenden den 17. og 18. april.

Hent optagningsreglerne - pdf

Her finder du os