Optagninger og søsætninger

En gang om foråret og to gange om efteråret

Søsætning af bådene finder sted 17. og 18. april 2021.
Hans Lund har 6. marts lagt søsætningslisterne frem i klubhuset. Her kan du inden 10. april skrive dig på, hvis du vil have din båd i vandet i forbindelse med vores fælles søsætning, som finder sted lørdag d. 17. og søndag d. 18. april. Samtidig kan du krydse af, om du ønsker at få din båd søsat lørdag eller søndag. I god tid før søsætningerne udarbejder Hans Lund en vejledede liste med rækkefølge og tidspunkter, så vidt muligt efter bådejernes ønsker. Det koster 1000 kroner at få sat en båd i vandet og få den hejst på land til efteråret og anbragt på vinterpladsen.
Hent søsætningsreglerne - pdf

Optagning af bådene i 2021 finder sted 2. - 3. oktober og 23. - 24. oktober.
Fra klokken otte om morgenen har Festudvalget kaffe og morgenbrød parat i klubhuset til en overkommelig pris. Stubbekøbing Maskinværksteds kørende kran hejser bådene  op ved mastekranen og afleverer dem på ejernes vinterstativer.
Bemærk i den forbindelse, at både, der ligger i vandet i Toreby Sejlklub tidsrummet fra den 15. november til den 1. april skal være kaskoforsikrede, og at de fleste kaskoforsikringer kun dækker skader på både, der står på land i dette tidsrum.
Samtidig gøres der opmærksom på, at alle stativer og vogne skal være forsynet med mindst bådens navn. Ligeledes skal master, der henstår i masteskuret, også være forsynet med bådens navn og evt. telefonnummer.

Her finder du os

Web: Palle Tørnqvist