Optagninger og søsætninger

En gang om foråret og to gange om efteråret

Søsætninger og bådoptagninger i 2020

Søsætning af bådene finder sted 25. og 26. april 2020.
På grund af  corona situationen, vil der i år ikke være morgenkaffe og brød i klubhuset.
Alle skal overholde myndighedernes krav med hensyn til forsamling og indbyrdes afstand.
Klubhuset vil være åbent, men også her gælder reglen om max 10 personer samlet og god indbyrdes afstand.
GF forsikring har sponsoreret et antal håndsprit-spray, som vil være tilgængelige på toiletter og i klubhuset.
Klubstandere, nøgler, FH mærker mv. kan købes de to søsætningsdage evt. ved henvendelse til mig, der vil være i klubben begge dage.
I år er det særlig vigtigt, at alle medlemmer efterkommer de anvisninger, som gives af kranføreren og de frivillige, der hjælper til med søsætningen.
Vi opfordrer bl. a til, at det kun er bådejeren, der er til stede og følger med kranen, når båden skal søsættes.
Jan Krastrup, formand.
Tidspunkter
Forholdsregler mod Corona-smitte
Mød op i god tid og fortæl Hans, at du er ankommet

Optagning af bådene finder sted 3. og 4. oktober og 24. og 25. oktober.
Fra klokken otte om morgenen har Festudvalget kaffe og morgenbrød parat i klubhuset til en overkommelig pris. Stubbekøbing Maskinværksteds kørende kran hejser bådene  op ved mastekranen og afleverer dem på ejernes vinterstativer..

Her finder du os